Previous
Next
FastSQUAD merupakan rujukan kepada member, affiliate & dropship. Terdapat 5 cara mudah menjana pendapatan untuk anda sertai.
Kami menghubungkan anda dengan semua produk FastMERCHANT dengan harga FastSQUAD. Anda membeli dan menjadi sebahagian dari jurujual tanpa menguruskan produk di tangan. Komisyen referral, affiliate dan dropship terus tertera dalam e-wallet dan boleh mengeluarkan 100% ke dalam akaun anda.
FastSQUAD mempunyai 5 cara menjana pendapatan dan menghubungkan anda dengan pelbagai jenama dalam satu komuniti pelanggan yang ramai. FastSQUAD boleh menerima pesanan dan penghantaran pada hari yang sama (SDD/COD) tanpa melakukannya
1- FastSQUAD memperkenalkan FastSQUAD - Sistem Referral 2- Sistem affiliate yang menggunakan link produk atau link kedai. 3- Sistem dropship, membuat tempahan untuk pelanggan tanpa menguruskannya. 4- Komisyen pembelian FastSQUAD secara 3 tier atau level. 5- Komisyen pembelian FastSQUAD secara 3 tier atau level dua kali ganda.
RM 150.00 dan ke atas. Anda boleh membeli dan memilih produk atau jenama yang anda suka di dalam pakej FastSQUAD yang tersedia
1-Sila muat turun aplikasi di Android & iOS, cari FASTENTIX. 2- Daftar pertama kali dan log masuk. 3- Pergi ke Me > Account > Upgrade Ke FastSQUAD. 4- Sila pilih pakej FastSQUAD (pilih produk dan jenama). 5- Membuat pembayaran RM150. 6- Kemaskini Profil dan promosikan perniagaan anda.
Ya. Jika anda aktif membeli dengan pembelian sekurang-kurangnya RM150 dalam tempoh setahun.