Previous
Next

Muat Turun Sekarang

Mengawal rangkaian perniagaan secara berpusat adalah satu kelebihan kepada mana mana syarikat pengeluar produk dan perkhidmatan.

Misi kami membantu menyediakanplatform marketplace & logistik yang sangat dinamik bagi memudahkan cara, memberi keadilan kepada semuarangkaian pengeluar.

Marketplace pertama yang fokus kepada Same Day Delivery (SDD) &
Produk Tulen serta jaminan daripengeluar.

Muat Turun Sekarang

Soalan tentang Peniaga Fastentix & hal-hal berkaitan

FastMERCHANT ialah syarikat yang memiliki jenama persendirian. FastMERCHANT merujuk kepada PEMILIK JENAMA / SYARIKAT PENGELUAR / PENGEDAR TUNGGAL / HEADQUATERS (HQ) / FRANCAISOR.

FastMerchant boleh menggunakan kelebihan ekosistem Fastentix yang berfokus kepada penghantaran hari yang sama dan juga memastikan produk yang dihantar adalah tulen melalui ejen-ejen sah anda yang berdekatan dengan pembeli.

1. Menyenaraikan produk, tambah produk, hapus produk, meletakkan harga dan menjaga identiti jenama
    secara selaras dan berpusat.

2. Mendapatkan pangkalan data yang berpusat dari pelanggan/pengguna untuk tujuan pemasaran.

3. Melantik FastSELLER sebagai penjual di kawasan yang diperlukan.

4. Mengawal 90% FastSELLER (ejen) atau rangkaian anda.

Daftarkan syarikat dan jenama anda DI SINI.
Wakil dari Fastentix™ akan menghubungi anda untuk memberi penerangan lebih terperinci dan seterusnya mendaftarkan anda sebagai FastMERCHANT.

Kami akan membantu anda mengisi maklumat kedai dalam talian di Fastentix dan menyediakan semua garis panduan yang diperlukan bagi memulakan perniagaan.

Percuma.
Tiada sebarang pembayaran yang diperlukan untuk menyenaraikan produk jualan dan perkhidmatan.
Caj lain adalah berdasarkan keperluan seperti pengiklanan atas talian dan lain-lain.

Ya, boleh. Produk & perkhidmatan anda hanya akan tersenarai kepada pelanggan yang berhampiran dalam lingkungan jarak 25km untuk penghantaran hari yang sama.

Sekiranya pelanggan memilih untuk cara penghantaran melalui kurier, barulah jenama anda akan tersenarai dalam pilihan di luar lingkungan.

Sistem pengurusan B2B (Business-to-Business) adalah berbeza dengan Fastentix.

Fastentix merupakan satu sistem pengurusan berkonsepkan B2C (Business-to-Customer) yang memberi nilai tambah kepada pelanggan dengan memfokuskan kepada penghantaran hari yang sama dan ketulenan produk.

Kami adalah syarikat perkhidmatan yang menghimpunkan komuniti pembeli yang ramai dan menjamin perkhidmatan pantas serta menjaga ketulenan produk.

Terdapat 2 cara untuk menjadi FastMERCHANT:

  • Meminta pemilik jenama menjadi FastMERCHANT, menyenaraikan produk dan perkhidmatan mereka, dan anda perlu dilantik menjadi FastSELLER di kawasan tertentu.
  • Jika mereka tidak berminat, maka anda perlu mendapatkan kebenaran rasmi dari pemilik jenama. Pengesahan akan dibuat oleh pihak kami. Sila hubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut.