Penghargaan

Fastentix ingin mengucapkan jutaan terima kasih kerana anda telah menghadirkan diri di dalam sesi Fastentix Summit: Founder to Founder. Kami amat teruja dan gembira kerana anda dapat bersama-sama mendengar sesi perkongsian dan pendedahan buat para usahawan di Fastentix Summit ini. Besar harapan kami agar anda dapat memahami apa matlamat yang ingin kami bawakan kepada anda khususnya para usahawan di luar sana.

Seterusnya, kami amat menghargai sekiranya anda dapat meluangkan masa untuk memberi maklum balas berkaitan sesi Fastentix Summit yang telah berlangsung. Setiap maklum balas anda amatlah penting untuk kami nilai dan memberi perhatian agar Fastentix dapat memperbaiki kelemahan serta mengekalkan amalan baik yang sedia ada.

Selain itu, kami di Fastentix ingin membuka ruang dan peluang kepada anda semua untuk mendaftar sebagai FastMerchant di marketplace kami. Sistem yang kami bangunkan (Fastentix) ini dapat memberi jaminan terhadap ketulenan produk dan ketetapan harga yang dikawal oleh pihak HQ.

Di samping itu, kami juga mengalu-alukan anda yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang bagaimana anda boleh menjadi sebahagian daripada FastInvestor kami. Anda bakal menjadi pelabur terawal yang bakal mendapat pulangan yang lebih banyak jika bertindak sekarang.

Maklum Balas

Fastentix sentiasa berusaha menambahbaik kualiti perkhidmatan kepada setiap pelanggan.

Jawab Disini

FastMerchant

Anda nak brand anda berada di marketplace Fastentix dan mengembangkan brand bersama kami? klik butang dibawah.

Daftar Sekarang

FastInvestor

Be Our Shareholder

Maklumat lanjut

© Blyon Group Berhad 2021. All Right Reserved